Meta Platforms testează un serviciu de abonament lunar

meta, facebook Sursă foto: Unsplash

Meta Platforms a anunţat duminică că testează un serviciu de abonament lunar, numit Meta Verified, care le va permite utilizatorilor să-şi verifice conturile folosind un ID guvernamental şi să obţină o insignă albastră, în condiţiile în care încearcă să ajute creatorii de conţinut să crească şi să creeze comunităţi, transmite agenția Reuters, citată de News.ro.

Pachetul de abonament pentru Instagram şi Facebook, care va fi lansat mai târziu în această săptămână, include şi protecţie suplimentară împotriva uzurpării identităţii şi va avea un preţ începând de la 11,99 dolari pe lună pe web sau 14,99 dolari pe lună pe sistemul Apple iOS şi Android.

Meta Verified va fi lansat în Australia şi Noua Zeelandă săptămâna aceasta, urmând să aibă loc lansări graduale în alte ţări.

Incursiunea Meta în serviciile de abonament urmează celei a Twitter, care a anunţat luna trecută că Twitter Blue va avea un preţ de 11 dolari pe lună.

Directorul general al gigantului reţelelor sociale, Mark Zuckerberg, a declarat anterior că intenţionează să lanseze mai multe produse noi care ”ar împuternici creatorii să fie mult mai productivi şi mai creativi”, avertizând în acelaşi timp cu privire la costurile asociate cu sprijinirea tehnologiei pentru o bază mare de utilizatori.

Alte aplicaţii de socializare, cum ar fi Snapchat, a companiei Snap, şi aplicaţia de mesagerie Telegram, au lansat anul trecut servicii de abonament cu plată, ca o nouă sursă de venit.

Sursă foto: Unsplash

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *