Microsoft acordă angajaților o primă de 1.500 de dolari, pentru a recompensa eforturile din perioada pandemiei

microsoft

Microsoft va acorda un bonus de 1.500 de dolari pentru majoritatea angajaților săi din Statele Unite, dar și din străinătate, pentru a recompensa eforturile făcute de la începutul pandemiei, în urmă cu peste un an, scrie BFM TV.

Aceste prime vor costa 200 de milioane de dolari grupul din Redmond, care a înregistrat rezultate financiare foarte solide, ca și celelate companii din sectorul tech, susținute de generalizarea telemuncii. La sfârșitul primului trimestru, compania dispunea de lichidități de peste 125 de miliarde de dolari.

Compania dorește și să-și fidelizeze salariații, care nu au intenția să revină la o prezență fizică integrală la birouri, având în vedere mișcarea de frondă de la Apple, care ceruse salariaților să revină la birouri cel puțin trei zile pe săptămînă, din septembrie. Ulterior, Apple a amânat revenirea la birouri pentru cel puțin jumătatea lunii octombrie.

Această primă nu va fi acordată vicepreședinților Microsoft și nici angajaților unor filiale precum GitHub, LinkedIn și Zenimax, a precizat directoarea de resurse umane Kathleen Hogan.

La începutul acestui an, Microsoft a acordat angajaților săi cinci zile suplimentare de concediu.

sursa foto: Facebook/ Microsoft

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *