Microsoft nu va participa fizic la salonul CES din Las Vegas, alăturându-se altor companii mari care au anunţat acest lucru

Redacția dec. 26, 2021 0 comentarii
microsoft

Microsoft nu va participa fizic la Consumer Electronics Show (CES) 2022 din Las Vegas, alăturându-se unei liste de companii mari care au optat să nu aibă o prezenţă fizică la evenimentul de luna viitoare, din cauza preocupărilor legate de rapiditatea răspândirii variantei Omicron a Covid-19, scrie News.ro.

Gigantul american de software a adăugat că va continua să participe la CES de la distanţă, potrivit unei declaraţii trimise prin e-mail.

The Verge a fost prima companie care a anunţat vineri că Microsoft nu va participa fizic la CES.

Alte câteva companii, inclusiv producătorul american de automobile General Motors, Google, divizie a grupului Alphabet şi compania sa de tehnologie auto cu conducere autonomă Waymo, Meta Platforms, compania mamă a Facebook, Twitter, Lenovo Group, AT&T şi Amazon.com au renunţat la planurile de participare în persoană la începutul acestei săptămâni.

Oficialii CES au declarat joi că evenimentul va avea loc în continuare în persoană, în perioada 5-8 ianuarie, ”cu măsuri puternice de siguranţă”, care includ cerinţe de vaccinare, purtarea măştii şi disponibilitatea testelor pentru Covid-19.

sursa foto: Facebook/ Microsoft

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *