mindit.io, companie românească de software, vrea să angajeze 130 de specialiști IT în 2022

digitalizare, calculator, cod, programare Sursa foto: Pixabay

mindit.io, companie românească specializată în dezvoltarea de software, anunță planuri de recrutare a peste 130 de specialiști anul acesta, atât în țară, cât și în străinătate. Astfel, la sfârșitul acestui an, compania mindit.ro va depăși 310 angajați, de la aproximativ 180 în prezent.

Potrivit reprezentanților companiei, mindit.io vizează recrutarea de roluri pentru toate nivelurile de senioritate – intern, junior, middle sau senior, în tehnologii precum Java, Angular, React, Azure & AWS, TIBCO, IIB, QA Engineers, SQL. Pe plan local, compania are birouri deschise în București, Iași, Sibiu și Cluj, dar angajații sunt liberi să-și aleagă cea mai potrivită variantă – munca de la birou sau de acasă.

Compania oferă, de asemenea, o listă de beneficii lunare, ore flexibile de lucru, toate echipamentele necesare pentru munca remote, precum și diverse bonusuri de performanță. De asemenea, după doi ani în cadrul organizației, angajații pot alege între două zile libere, ce se adaugă la numărul inițial de zile de concediu, sau alte beneficii.

mindit.io este o companie românească, specializată în dezvoltarea de software, fondată în 2015 de Irina Arsene, CEO.

În prezent, mindit numără peste 180 de ingineri software, cu expertiză în peste 50 de tehnologii, care operează pe un portofoliu de peste 200 de proiecte naționale și internaționale. Principalele industrii deservite de mindit.io sunt: retail, fintech & wealth management, healthcare, banking și foodtech.

Sursa foto: Pixabay

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *