Ministerul Energiei creează 60 de posturi noi, până la 392 de angajați, pentru cei care se ocupă de fondurile europene

Sursa: Unsplash

Ministerul Energiei creează 60 de posturi noi în cadrul Direcției Generale Ajutor de Stat și Fonduri Europene și a structurilor cu atribuții în domeniul serviciului de alimentare cu energie termică în sistem centralizat și în domeniul proiectelor în domeniul gazelor naturale, de la 332 de angajați la 392, potrivit unui act normativ inclus pe agenda ședinței din 8 februarie 2023.

„Se propune suplimentarea personalului Ministerului Energiei din cadrul Direcției Generale Ajutor de Stat și Fonduri Eropene și a structurilor cu atribuții în domeniul serviciului de alimentare cu energie termică în sistem centralizat și în domeniul proiectelor în domeniul gazelor naturale conform celor expuse, cu un număr corespunzător de 60 posturi, de la 332 la 392”, potrivit proiectului de hotărâre de guvern pentru modificarea şi completarea Hotărârii Guvernului nr. 316/2021 privind organizarea şi funcţionarea Ministerului Energiei.

Conform proiectului, ocuparea prin concurs a posturilor vacante existente la nivelul Ministerului Energiei se realizează începând cu anul 2023, deci ulterior încetării măsurii dispuse la art. 1 din OUG nr. 80/2022 privind reglementarea unor măsuri în domeniul ocupării posturilor în sectorul bugetar și cu încadrarea în creditele bugetare aprobate cu această destinație.

Reamintim că, la începutul lui februarie, la Ministerul Investițiilor și Proiectelor Europene (MIPE) au fost adăugate 195 de posturi noi. În total 731 de posturi noi în doar 7 luni de mandat al lui Boloș, cu salarii care încep de la 6.000 de lei, despre care Economedia a scris aici. 

Sursa: Unsplash

Comentarii

  1. LACUSTELE DE PARTID TREBUIE GHIFTUITE.
    CEA MAI MARE PARTE A FONDURILOR EUROPENE VOR FI INGHITITE DE LACUSTELE PARTIDULUI.
    MILIARDE DE EURO NE VOR COSTA ZECILE DE MII DE LACUSTE DE PARTID . AN DE AN, AN DE AN.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *