Ministrul Agiculturii anunţă că au intrat primii bani de la UE în anul 2023, pentru agricultori

Redacția ian. 5, 2023 2 comentarii
bani, finantari, euro

Ministerul Agriculturii și Dezvoltării Rurale (MADR) a încasat joi un milion de euro de la Comisia Europeană, potrivit unui comunicat de presă.

Suma reprezintă rambursarea de la Comisia Europeană a cheltuielilor efectuate de Agenția de Plăți și Intervenție pentru Agricultură în perioada 16 octombrie – 30 noiembrie 2022 pentru acordarea plăților în avans fermierilor aferente Campaniei 2022 din plățile directe finanțate din  Fondul European de Garantare Agricolă (FEGA).

„Primii bani de la UE în anul 2023 pentru agricultori! Banca Naţională a României, Direcţia Operaţiuni de Plată, prin adresa nr. VII/17/04.01.2023 confirmă alimentarea contului MADR cu suma de 1.033.896.609 euro de la Comisia Europeană”, a transmis ministrul pe Facebook.

„Iată primii bani care au intrat în bugetul ţării de la Uniunea Europeană! Acordarea la timp a subvenţiilor şi atragerea fondurilor europene pentru agricultură constituie o prioritate în activitatea Ministerului Agriculturii. Prin muncă şi seriozitate, se pot îndeplini obiectivele pe care ni le-am propus!”, mai spune Petre Daea.

Foto: Pexels.com

Comentarii

  1. Ministerul Agiculturii …. , asa este scris in titlu . Nu este prima oara cand va semnalez diferite greseli de redactare. Pot sa verific , contra cost , corectitudinea articolelor ce urmeaza sa fie publicate.

    In rest numai de bine.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *