Ministrul Dezvoltării: Vom inaugura în acest an trei săli polivalente la Oradea, Bistrița și Pitești. Vrem tot anul acesta să finalizăm și sala polivalentă de la Constanța

Cseke-Attila-FB-e1612449133577

Ministrul Dezvoltării, Cseke Attila, spune că în acest an vor fi inaugurate trei săli polivalente, la Oradea, Bistriţa şi Piteşti, şi că se încearcă tot în 2022 şi finalizarea sălii de la Constanţa, scrie News.ro.

„Anul acesta preconizăm să inaugurăm în mod cert trei săli polivalente, la Oradea, Bistriţa şi Piteşti. Încercăm să finalizăm şi sala polivalentă de la Constanţa. Toate sunt în finanţarea Ministerului Dezvoltării”, a declarat, joi, la Iaşi, într-o conferinţă de presă, ministrul Dezvoltării, Cseke Attila.

Totodată, el a afirmat că sala polivalentă de la Braşov este în procedură de achiziţie publică şi că există un proiect similar şi pentru municipiul Timişoara.

„Credem că şi Iaşiul merită o asemenea sală polivalentă modernă, este una dintre priorităţi, şi pot să vă spun că ne vom implica în proiect. Există un proiect elaborat de municipalitate, să vedem care este modalitatea cea mai bună de preluare a acestei investiţii. Din punctul de vedere al Ministerului Dezvoltării şi al Guvernului, Iaşiul merită o sală modernă”, a declarat Cseke.

Senatorul PSD Maricel Popa a scris, tot joi, pe Facebook, că ministrul Dezvoltării, Cseke Attila, s-a întâlnit dimineaţă la Iaşi cu reprezentanţi din administraţia publică şi că ar fi promis că în acest an vor fi alocate fondurile necesare pentru a începe construcţia unei săli polivalente în oraş, cu o capacitate de peste 10.000 de locuri.

Acesta a spus că noua sală se va face prin intermediul Companiei Naţionale de Investiţii şi că valoarea acesteia se ridică la aproximativ 213 milioane de lei.

Comentarii

 1. Sali polivalenta executate de prietenii de partid cu firme!
  🤣
  Dezvoltare prin fabrici, uzine, digitalizare, autostrazi!
  Auzi la Ministrul Dezvoltarii: sali polivalente!
  🤣
  Asta e treaba autoritatilor locale puturoase!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *