MIPE transmite că sunt pregătite, în prezent, mai multe forme de sprijin pentru IMM-uri, care vor fi cuprinse în Politica de Coeziune 2021-2027

500 de euro, bani, bancnota, valuta, money, spalare de bani, infractiune, furt, evaziune fiscala

Ministerul Proiectelor și Fondurilor Europene (MIPE) spune că noile măsuri privind acordarea de granturi pentru capital de lucru pentru IMM-uri vor fi cuprinse în Politica de Coeziune 2021-2027, potrivit unui mesaj transmis la solicitarea Economedia.

La mijlocul lunii martie, Marcel Bolos a declarat într-o conferință la Profit.ro se discută despre un nou set de masuri privind acordarea de granturi pentru capital de lucru întreprinderilor mici și mijlocii (IMM), care urmau să fie definitivate în luna martie.

Ministerul transmite că, în prezent, sunt pregătite mai multe forme de sprijin pentru sectorul privat ce pot fi finanțate prin programele pentru perioada 2021 – 2027.

„În cele din urmă, s-a luat decizia ca măsurile la care a făcut referire domnul ministru Boloș să fie cuprinse în Politica de Coeziune 2021-2027. În prezent, sunt în pregătire mai multe forme de sprijin destinate sectorului privat ce pot fi finanțate prin programele aferente perioadei 2021 – 2027”, transmite MIPE.

În Politica de Coeziune 2021-2027, în 2023 vor fi 490 de apeluri de proiecte, în valoare de 36,4 miliarde de euro în timp ce în Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă vor fi 44 de apeluri de proiecte, în valoare de 4,27 miliarde de euro.

În ceea ce priveşte Politica de Coeziune, 246 de apeluri, în valoare de 16,4 miliarde de euro, vizează autorităţile publice locale, pentru infrastructura de transport, educaţie şi sănătate.

Sursa foto: Pixabay/ cosmix

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *