NEPI Rockcastle finalizează primul proiect rezidențial al grupului, vândut în proporție de 80%

NEPI Rockcastle

NEPI Residential, divizia rezidențială a celui mai mare proprietar, dezvoltator și administrator de centre comerciale din Europa Centrală și de Est, NEPI Rockcastle, anunță finalizarea cu succes a Vulcan Residence, primul său proiect rezidențial, potrivit unui comunicat de presă al companiei.

Compania transmite că proiectul, situat în zona 13 Septembrie din București, a fost deja vândut în proporție de 80%, reflectând încrederea și interesul crescut al cumpărătorilor.

Vulcan Residence are 254 de apartamente, incluzând studiouri și unități de locuit cu 2, 3 sau 4 camere, duplexuri și penthouse-uri, impartite în două corpuri alipite. Amplasat strategic între străzile Mihail Sebastian și Șoseaua Progresului din capitală, complexul oferă facilități precum locuri de parcare subterane și supraterane echipate cu stații de încărcare pentru vehicule electrice, spații verzi, loc de joacă și spații comerciale la parter.

Proiectul a fost livrat conform graficului de constructie, permițând cumpărătorilor să se bucure de noile lor locuințe fără timpi suplimentari de așteptare. Investiția totală pentru realizarea Vulcan Residence se ridică la aproximativ 25 milioane euro și reprezintă un pas important în strategia NEPI Rockcastle de a dezvolta proiecte rezidențiale care să seteze noi standarde în domeniu, oferind un stil de viață confortabil și cu acces la o gamă largă de facilități și servicii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *