Nordis Group a vândut 700 de camere de hotel și apartamente, în 2021, în valoare de 400 mil. lei

Redacția ian. 14, 2022 2 comentarii
Bis_1

Nordis Group a înregistrat vânzări de 400 de milioane de lei în anul 2021. Cele mai multe unități vândute fac parte din ansamblul hotelier și rezidențial Nordis Mamaia 5*****, unde a fost achiziționată și cea mai scumpă proprietate de anul acesta, un penthouse în valoare de 2.5 milioane de lei.

În anul 2021, Nordis Group a vândut peste 700 de unități la mare, la munte și în București, dintre care 571 de proprietăți numai pe litoral.  În etapa 2 a ansamblului Nordis Mamaia au fost vândute 258 de unități din luna august până în decembrie.

”Privind cifrele de anul trecut, constat că ne aflăm într-unul dintre cele mai bune momente al pieței imobiliare premium din România, iar trendul este ascendent. Ne bucură interesul tot mai crescut al românilor pentru investiții pe termen lung alături de Nordis. Stațiunile turistice din țară sunt în continuare cele mai căutate, iar noua lege privind aplicarea cotei reduse de TVA de 5% pentru locuințe este o oportunitate pe care mulți români o așteptau pentru a cumpăra un apartament. Încă din primele zile ale anului am fost asaltați de cereri pentru o proprietate la mare sau la munte, ce se încadrează în noul plafon”, declară Florin Poștoacă, Sales Manager Nordis Group.

Nordis Group are patru șantiere în lucru, iar interesul pentru o proprietate premium în crește tot mai mult pe măsură ce dezvoltatorul este tot mai aproape de primele livrări de anul acesta.

Proprietățile premium rămân în preferințele românilor ca modalitate de investiție, iar cea mai mare investiție a unui singur client realizată în 2021 depășește șase milioane de lei.

Modelul de business propus de Nordis Group inovează domeniul imobiliar prin două aspecte importante. Primul îl constituie posibilitatea de a cumpăra un apartament de vacanță în zone turistice deosebite din România.

Potrivit Nordis, investiția înseamnă venit pasiv asigurat și o proprietate care se apreciază cu minim 40% după lansare.

Sursa foto: Nordis Group

Comentarii

  1. Țeparii lui 40% !!!
    Stați să vedeți anul acesta și viitor falimente, vor cumpăra străinii resturile care rămân după ce firmele românești care construiesc și se dau granzi, se vor sfărâma de propriile lor neputințe și mândrii…țineți minte ce stă scris aici !!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *