Novum Business Invest a cumpărat un teren de 15.000 mp de la Amcorp în zona Parcul Carol. Compania va dezvolta acolo 500 de apartamente

Teren Novum Business Invest Parcul Carol

Novum Business Invest va dezvolta un nou proiect rezidențial cu peste 500 de unități în Bucuresti, lângă Parcul Carol, după ce a achiziționat un teren de 15.100 mp de la Amcorp.

Tranzacția a fost intermediată de Crosspoint Real Estate.

Planificat a fi dezvoltat în două etape, proiectul va avea cinci blocuri, o grădiniță și spații comerciale, iar valoarea proiectului se va ridica la aproximativ 65 milioane de euro.

„Am realizat această tranzacție într-un timp record de doar trei săptămâni, însă am investit mai bine de trei ani pentru a cunoaște în detaliu nevoile partenerilor nostri din această tranzacție, Novum și Amcorp. Zona în care se va afla noul proiect este una cu un mare potențial, fiind într-o zonă semicentrală, cu acces facil la o stație de metrou și parcul Carol la doar câțiva pași. Luând în considerare și momentul potrivit (cerere mare pentru apartamentele noi, plus o autorizație de construcție deja în vigoare) și vasta experiență a dezvoltatorului care a dezvoltat deja mai mult de 2.300 de unități, suntem siguri că această parte a orașului va deveni o adresă de dorit”, a spus Ionuț Stan, Associate Director, Land Development, Crosspoint Real Estate.

Terenul a fost luat în considerare pentru achiziție de mai mulți dezvoltatori, atât locali, cât și internaționali.

Ionuț Stan și Cătălin Gavrilă reprezintă departamentul de terenuri al Crosspoint Real Estate și au intermediat împreună, în acest an, tranzacții în valoare totală de 52,5 milioane de euro. În prezent, aceștia mai au în derulare tranzacții cu terenuri în București, Iași, Constanța și Brașov, cu o valoare de peste 55 de milioane de euro, care pot fi închise până la sfârșitul anului 2021. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *