O asociație patronală, un cluster IT și o “școală informală de IT” lansează program de digitalizare pentru IMM-uri

Redacția nov. 21, 2022 0 comentarii
computer, calculator, birou

Asociația Patronilor și Meseriașilor Cluj (APM Cluj) anunță că va implementa alături de Cluj IT Cluster și Școala Informală de IT  proiectul “Accelerator Digital”, ce are ca principal obiectiv creșterea nivelului de digitalizare în rândul IMM-urilor. Proiectul se va desfășura în perioada octombrie 2022 – decembrie 2023.

Programul se va desfășura prin introducerea de cursuri și programe de învățare la locul de muncă în domeniul digitalizării, ceea ce ar facilita “adaptarea flexibilă a mediului de afaceri la evoluțiile tehnologice”, susțin organizatorii.

Proiectul urmărește implementarea unui program gratuit de instruire compus din cel puțin zece tipuri de cursuri de specializare și instruire în competențe cheie în domeniul alfabetizării digitale și tehnologiei informației și comunicațiilor, la care vor participa peste 300 de persoane.

De asemnea, vor fi selectate minim 32 de întreprinderi care vor primi sprijin pentru digitalizare prin diagnoză organizațională, ateliere interne și coaching.

Sursa foto: Pexels

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *