OMV Petrom, prima companie care anunță că menține reducerea cu 50 de bani a prețului carburanților. Măsura va fi aplicată până la 31 decembrie 2022

omv Foto: OMV

OMV Petrom este prima companie de pe piața carburanților care anunță că se va conforma voluntar măsurilor adoptate de Guvern pentru reducerea prețurilor carburanților, adică va aplica în continuare reducerea de 50 de bani.

Față de 30 iunie, prețurile benzinei și motorinei au scăzut cu aproximativ 2 lei/litru, respectiv aproximativ 1 leu/litru, se arată într-un comunicat al OMV Petrom.

În prezent, șoferii plătesc cu 100 de lei mai puțin pentru benzină și cu 50 de lei mai puțin pentru motorină pentru un plin de 50 de litri, comparativ cu 30 iunie.

Acest lucru reflectă măsurile de compensare și evoluția cotațiilor internaționale pentru benzină și motorină, subliniază OMV Petrom.

Compania s-a conformat voluntar măsurilor guvernamentale adoptate și pentru perioada 1 iulie – 30 septembrie 2022 și a aplicat o reducere de preț de 50 de bani/litru pentru toate sortimentele de benzină și motorină.

Reducerea aplicată de la 1 octombrie este afișată pe totemuri, la intrarea în stațiile de alimentare OMV și Petrom, și este reflectată pe bonul fiscal. La pompă, afișajul electronic indică prețul carburanților fără reducerea de 50 de bani.

 

 

Foto: OMV

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *