[P] UXProject a lansat prima platformă de e-learning în limba română dedicată User Experience Design

Marketing mart. 19, 2021 0 comentarii
UX Essential Training

40 de video-uri împărțite în 6 module despre User Experience și User Interface Design, experiență reală de workshop, exerciții practice, instrumente utile de lucru și o diplomă de absolvire la final. Asta înseamnă UX Essential Training Digital Edition, realizată de UXProject, prima platformă de e-learning destinată designerilor, product owner-ilor sau antreprenorilor care eu nevoie să înțeleagă mai bine nevoile utilizatorilor.

Platforma este realizată de Andrei Mihai, fondator UXProject, specialist în User Experience și Service Design, cu o experiență de 14 ani și zeci de training-uri și workshopuri la care au participat peste 450 de specialiști care au putut crea servicii și produse competitive și fiabile.

„Când mi-am început cariera în User Experience Design, mi-a fost foarte dificil să înțeleg toată avalanșa de informații. Pot spune că recunosc emoțiile pe care le resimt cei aflați la început de drum, drept urmare, am conceput acest program de training cu gândul de a fi ușor de parcurs și de înțeles, indiferent de domeniul de activitate, dacă lucrezi sau nu de acasă, și să fie adaptat contextului actual, cu o tendință puternică de digitalizare în toate domeniile și schimbări în comportamentul utilizatorilor.”, a spus Andrei Mihai.

Odată achiziționat, cursul UX Essential Training Digital Edition devine disponibil și se poate accesa imediat. Se poate parcurge în ritmul propriu, fără constrângeri legate de timp. Tehnicile și practicile de User Experience transformă modul de lucru al specialiștilor, stimulând creativitatea și productivitatea, reducând semnificativ timpii de lucru.

Pentru mai multe detalii și înscrieri accesați pagina cursului UX Essential Training.

Andrei Mihai, UXProject

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *