Patronatele din turism propun numirea omului de afaceri Dragoș Anastasiu în funcția de ministru al Turismului

Dragos Anastasiu captura vimeo.com

Patronatele din turismul românesc propun numirea omului de afaceri Dragoș Anastasiu, fondator al Eurolines, în funcția de ministru la Ministerul Antreprenoriatului și Turismului, până la alegerile parlamentare din anul 2024.

Aceștia cer ca el să aibă ca priorități reorganizarea autorității publice centrale pentru turism și modificarea și completarea actualei legislații primare și secundare în vederea relansării turismului conform Programului de guvernare 2022 – 2024 – Capitol Turism.

„Una dintre cele mai grave probleme este activitatea ineficientă a instituțiilor publice centrale și locale implicate în asigurarea cadrului legal din domeniul turismului, care nu au reușit să rezolve multiplele neajunsuri semnalate de patronatele din turism, cu consecințe nefaste pe termen mediu și lung”, atrage atenția Federația Patronatelor din Turismul Românesc, care spune că „este necesară o schimbare radicală în ceea ce privește abordarea relațiilor dintre instituțiile statului și mediul de afaceri”.

captura vimeo.com

Comentarii

  1. Daca se inscrie in psd sau pnl va fi sustinut ….. Trebuie sa maninci dintr-o troaca si sa cotizezi la un partid ca sa fii ministru . Asta e regula in Romania ….

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *