Peste 80% dintre antreprenori așteaptă Black Friday pentru a-și digitaliza compania la reduceri

digitalizare, calculator, cod, programare Sursa foto: Pixabay

Cei mai mulți antreprenori români, peste 80%, așteaptă Black Friday pentru a economisi de aproape șapte ori mai mult decât într-o zi normală. Aceștia plănuiesc să facă achiziții de 100 euro în medie pentru a-și dota companiile cu soluții de digitalizare, arată un studiu CIEL România, citat de Agerpres.

Circa 84% dintre antreprenori spun că preferă să achiziționeze soluții software de Black Friday datorită prețurilor mult mai mici, digitalizarea fiind o prioritate pentru ei, mai ales în această perioadă incertă cauzată de pandemie, deoarece îi ajută eficientizeze activitatea și să reducă cheltuielile. În plus, aproape 98% dintre antreprenorii cu afaceri mici sunt dispuși să facă o achiziție de Black Friday, motivați de faptul că pot face economii.

Totodată, 61% dintre companii au în plan să cumpere în medie două softuri, 22% alocă bugete pentru a achiziționa trei softuri, iar 17% au pe listă un singur soft, conform studiului CIEL România. Bugetul antreprenorilor pentru Black Friday variază între 60 euro și 120 euro.

“Pentru antreprenorii români Black Friday este o oportunitate uriașă de a face economii considerabile, motiv pentru care la CIEL organizăm de 9 ani de zile consecutiv această campanie de reduceri. Din analiza noastră reiese că cei mai mulți proprietari de afaceri vor să achiziționeze cu această ocazie softuri de gestionare a magazinelor online, softuri de salarizare, softuri de contabilitate sau softuri de gestionare a producției de diverse produse alimentare sau non-alimentare. Și soluțiile cloud sunt tot mai căutate datorită faptului că reprezintă o tehnologie sigură pentru business și pot fi accesate de oriunde și de pe orice dispozitiv, telefon, tabletă sau laptop”, declară Roxana Epure, managing partner CIEL România.

Mai mult, conform studiului CIEL România, 92% dintre antreprenori își doresc să existe mai multe campanii Black Friday cu soluții, servicii sau echipamente IT sau non-IT pentru business, nu doar pentru clienții persoane fizice. Aproape toți respondenții la studiul CIEL România consideră că, pe lângă economiile considerabile, reducerile practicate de companii de Black Friday sunt reale deoarece prețurile nu fluctuează sau nu pot fi crescute artificial înainte de campanie.

”Black Friday este cel mai bun moment din an pentru antreprenori, mai ales pentru cei aflați la început de drum sau pentru afaceri mici, pentru care fiecare leu investit contează. Comportamentul de achiziție al unei companii devine foarte similar cu comportamentul unei persoane fizice. De asemenea, pentru companiile de orice dimensiune tehnologia este cea mai rapidă și eficientă metodă de a reduce cheltuielile. Automatizând activități repetitive care consumă foarte mult timp, nu doar că va crește exponențial productivitatea angajaților, dar vor fi îmbunătățite operațiunile în companie”, explică Roxana Epure.

Interesul antreprenorilor pentru campanii de reduceri este în creștere de la an la an, iar pentru Black Friday 2021 CIEL România estimează vânzări cu 30% mai mari față de 2020.

Sursa foto: Pixabay

Comentarii

  1. NU RECOMANDAM CIEL ROMANIA! REA CREDINTA SI REA VOINTA! Roxana E. CEO Ciel promite multe si face si mai putine! Urmare a faptului ca nu am mai dorit continuarea si plata a ~ 3200 lei abonament pentru 5 module de la Ciel “ERP”, 3 module vechi si perimate (Distributie, Productie, Salarii – nelivrat si neinstalat in ERP local, desi plateam abonament anual, Salarii promis la call center, in forum Ciel si scos doar in Cloud, nefunctional in weekend); aplicatii neactualizate comparativ cu Saga, neoSys, Winmentor sau cu legislatia din Romania – ne-a blocat accesul platit la abonamentele viitoare pentru Conta / Gestiune, apoi a promis in email ca ne ofera Cadou toate abonamentele; am asteptat, dar nu am primit nimic cadou; am dorit sa platim abonament pt 2 module pt licenta 600795; in final nu le-a oferit nici Cadou, nici “Gratis”, nici platite, desi am cerut asta in multe email-uri, avand raspuns negativ de la Ciel; ne-a blocat accesul definitiv la aplicatia Ciel, unde nu am mai putut lucra si accesa datele; ulterior deblocand partial doar serverul SQL si fara alte actualizari! Putem dovedi cele prezente cu inscrisuri. Suntem nevoiti sa depunem plangeri penale si sa rezolvam situatia in instanta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *