Petrom, a treia ieftinire a motorinei standard în această săptămână/ Care sunt noile prețuri

Statie Petrom 7

Stația Petrom Vitan, monitorizată de Economedia, are vineri 08 decembrie, următoarele prețuri: 6,56 lei pentru un litru de benzină standard și 7,07 lei pe litru în cazul motorinei standard.

Potrivit peco-online, prețul benzinei standard la stațiile din Capitală este cuprins acum între 6,50 lei și 6,57 lei pe litru, iar cel al motorinei standard, între 7,05 lei și 7,13 lei. De la 1 noiembrie, zi în care motorina s-a ieftinit cu 7 bani pe litru și a scăzut sub 7,5 lei la multe stații, prețul benzinei a scăzut cu 32 de bani, iar al motorinei cu 49 de bani, fără a lua în calcul și promoțiile aplicate de Petrom la final de săptămână.

Tot peco-online mai arată că în comparație cu luna trecuta, prețul mediu al unui litru de benzină a scăzut cu 4,2%, ceea ce înseamnă ca un plin (50 de litri) costă astăzi cu 14,5 lei mai puțin decât în urmă cu 30 de zile. În cazul motorinei, prețul mediu al unui litru s-a diminuat cu 4,4%, ceea ce înseamnă că un plin (50 de litri) costă astăzi cu 16,5 lei mai puțin decât în urmă cu 30 de zile.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *