Piața muncii. Firmă caută peste 100 de instalatori, lăcătuși, electricieni. “Salariile personalului de execuție pot depăși 4.000 de lei net”

hala uti, muncitori Sursa foto: UTI, Facebook

Compania UTI Construction and Facility Management caută 130 de angajați în această perioadă, pentru proiectele pe care le derulează în București și în țară, anunță reprezentanții grupului.

În vara anului 2021, ca urmare a unui proces intern de divizare, societatea UTI Facility Management a preluat o echipă și competențele aferente de antrepriză și construcții existente într-o altă companie a Grupului UTI, devenind UTI Construction and Facility Management. Acest demers a avut menirea de a întări prezența firmei cu capital românesc pe piețele pe care activează, prin oferirea către clienți a unui pachet extins de servicii și instalații.

Compania are 650 de angajați și proiecte în lucru în București și în țară, prin cele opt sucursale regionale, și angajează aproximativ 130 de persoane pe diverse posturi, prin contracte de muncă pe perioadă nedeterminată. Compania are nevoie de instalatori, frigotehniști, lăcătuși, electromecanici, electricieni ANRE IIB, tehnicieni curenți slabi pentru proiecte în București-Ilfov, Moldova, Transilvania, Muntenia, Dobrogea. “Salariile personalului de execuție pot depăși 4.000 de lei net, în funcție de experiența și autorizările deținute. Contractele se semnează imediat după acceptarea ofertei”, a declarat Cristian Costea, directorul general al societății.

Pachetele de beneficii includ și spor pentru calificări speciale, tichete de masă, asigurare de viață, abonament de servicii medicale, bonusuri în funcție de performanță. Pentru angajații care nu locuiesc în București și sunt dipuși să se relocheze, compania poate asigura și cazare gratuită în căminele proprii, precum și transport la și de la locul de muncă.

Sursa foto: UTI, Facebook

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *