Platforma B2B de sisteme de depozitare ProfiCircle a închiriat 520 mp în Globalworth Plaza

Globalworth Plaza 1

ProfiCircle, prima platformă online B2B pentru sisteme de depozitare și echipamente comerciale, a închiriat 520 mp în Globaworth Plaza, proiect office deținut de Globalworth, cel mai mare investitor de birouri din Europa Centrală și de Est și liderul pieței de birouri în România. Contractul de închiriere a fost încheiat pe o perioadă de 5 ani și jumătate.

ProfiCircle simplifică întregul proces de achiziție și implementare a proiectelor de amenajare pentru spații comerciale și logistice. În clădirea Globalworth Plaza, ProfiCircle va dispune de beneficiile celei mai mari comunități de business din țară: Globalworth District.

„Încă de la înființare, compania noastră s-a extins într-un ritm dinamic, astfel că și nevoile de business au crescut, iar echipa s-a mărit constant. Ne bucurăm să fim parte din comunitatea Globalworth, unde am regăsit un mediu de lucru funcțional și productiv și de unde ne vom putea duce la îndeplinire planurile de expansiune și obiectivele de afaceri”, spune Eduard Daniliuc, Cofondator și CEO ProfiCircle.

Aflată în nordul orașului București, clădirea de birouri Globalworth Plaza este situată la intersecția șoselei Pipera cu Barbu Văcărescu.

Aceasta are front stradal larg la ambele artere, ceea ce îi oferă o vizibilitate deosebită. Accesul la mijloacele de transport în comun este foarte rapid, la 2 minute regăsindu-se stațiile de autobuz, iar la 3 minute stația de metrou Aurel Vlaicu. Clădirea de 19 etaje a fost reamenajată în anul 2017 și a primit certificarea verde BREEAM EXCELLENT.

Globalworth activează în România și Polonia, în ambele ţări devenind principalul investitor pe piața imobiliară de birouri. P

Portofoliul companiei avea o valoare totală de aproximativ 3,1 miliarde de euro, la 30 iunie 2021. Aproximativ 95,1% din acesta este reprezentat de active producătoare de venit, închiriate către aproximativ 650 de companii naționale și multinaționale.

În România, Globalworth este prezentă în Bucureşti, Timişoara, Arad, Oradea, Constanţa şi Piteşti, în timp ce în Polonia proprietăţile se regăsesc în Varşovia, Wroclaw, Lodz, Cracovia, Gdansk şi Katowice.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *