Platforma de investiții online Welthee se lansează în România

Welthee_vizual2

Platforma de investiții online Welthee intră în România, după lansarea în Elveția, în 2020. Platforma va fi accesibilă în România în prima jumătate a lunii iunie, după etapa curentă, de private-sale, la care participă peste 500 de investitori.

Platforma va oferi investitorilor posibilitatea de a-și alege nivelul de risc dorit, cu comision zero și o investiție minimă de 50 de dolari. Pentru ca riscul să fie cât mai redus, tranzacționarea pe Welthee va implica investiții simultane multiple, minimum cinci. Portofoliile cu riscul și rentabilitatea crescute își asumă tot riscul pentru o recompensă semnificativă.

„Investitorii la început de drum pot începe cu un risc zero și pe măsură ce înțeleg mai bine piețele, portofoliile și mecanismele de investiții să crească nivelul de risc. Pe de altă parte, ne adresăm și investitorilor mari, cu potențial financiar, care acceptă un risc mai mare pentru un profit estimat mai mare și care sunt deja experimentați în domeniul investițiilor”, declară Cristian Voaides, Fondator.

Utilizatorii pot alege moneda pe care o vor deține când portofoliul va fi scos de pe piață. Aceasta corespunde cu ceea ce investitorul dorește să multiplice: BTC, USD, EUR, ETH, aur etc.

Welthee a fost lansată în 2020, în Elveția, sub denumirea de Capitera AG. În Romania, a fost înființată compania Safe Tech Invest SRL, ca unic împuternicit local pentru Capitera AG. Fondatorul proiectului este Cristian Voaides, cu un istoric în domeniul de trading internațional pe bursele din America, Germania și alte piețe europene importante.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.