Platforma online de comerț cu mașini second-hand Spotawheel intră în România, în concurență cu Autovit

Spotawheel

Platformă elenă de comerț online cu mașini second-hand Spotawheel a intrat oficial pe piața din România, de marți, în concurență directă cu platforma Autovit.

Compania a fost lansată în anul 2016 și era prezentă deja în Grecia, Polonia și Germania.

„Spotawheel își propune să răspundă direct nevoilor consumatorilor, astfel că obiectivul nostru principal pentru 2022 este să ne consolidăm poziția de pionier al platformelor de vânzare-cumpărare a mașinilor second-hand, aducând inovația pe piața din România. Am identificat nevoia românilor de încredere, onestitate și calitate privind mașinile de care sunt interesați, iar noi venim în ajutorul lor cu un proces transparent și sigur de achiziție”, a declarat Dan Croitoru, director general Spotawheel România.

Spotawheel oferă mașini verificate în prealabil, un raport complet de inspecție și posibilitatea unui test drive chiar la client acasă.

Oficialii platformei online susțin că „toate mașinile din flota Spotawheel trec prin verificări atente, nu au accidente în istoric sau probleme mecanice, și cel mai important, kilometrajul acestora este unul real. Astfel, cumpărătorii pot fi siguri de calitatea mașinilor de care sunt interesați și pot da uitării provocările din trecut și orice îndoieli cu privire la automobilul achiziționat”.

Spotawheel oferă o garanție de până la cinci ani pentru mașinile din flotă. De asemenea, compania are o politică de returnare în 14 zile.

Spotawheel a fost listată de Financial Times pe locul 39 în top 1.000 de companii din Europa cu cea mai rapidă dezvoltare la nivelul anului 2021.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *