Platforma Threads a ajuns la 175 de milioane de utilizatori pe lună, la un an de la lansare

threads meta Sursa Foto: Threads

Patforma socială Threads a ajuns să numere, la un an de la lansare, peste 175 de milioane de utilizatori pe lună, transmite News.ro. Conform unor surse anonime din cadrul companiei, citate de The Verge, cea mai mare parte a creşterii Threads vine din promovarea în cadrul Instagram.

Threads, concurentul pentru X/Twitter lansat de Meta în urmă cu aproximativ un an (pe 5 iulie 2023), are acum peste 175 de milioane de utilizatori pe lună, anunţă Mark Zuckerberg.

Numărul utilizatorilor lunari nu spune decât parte a poveştii, iar Meta nu a publicat până acum şi date privind utilizatorii care folosesc platforma zilnic.

Asta poate sugera că mulţi utilizatori accesează sporadic noua reţea dezvoltată de Meta, ceea ce nu este deloc ieşit din comun pentru un astfel de produs nou.

Conform unor surse anonime din cadrul companiei, citate de The Verge, cea mai mare parte a creşterii Threads vine din promovarea în cadrul Instagram.

În fapt, Meta a „legat” cele două platforme încă din momentul lansării, când a ales ca logarea pe Threads să se facă cu contul de Instagram. Doar în Uniunea Europeană, din cauza legislaţiei, există posibilitatea creării unui cont independent de Threads.

Deocamdată, Threads nu aduce bani pentru Meta, însă asta s-ar putea schimba, în curând. Deja ar exista discuţii interne despre activarea reclamelor în cadrul platformei începând de anul viitor.

Sursa Foto: Threads

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *