PNL anunță că îi propune pe Pavel Popescu pentru funcţia de vicepreşedinte al ANCOM şi pe Lucian Heiuş pentru cea de vicepreşedinte al Curţii de Conturi

Lucian Heius Foto: Inquam Photos / George Calin

Eurodeputatul Rareş Bogdan a anunţat, luni, că Pavel Popescu este propunerea PNL pentru funcţia de vicepreşedinte al Autoritatea Naţională pentru Administrare şi Reglementare în Comunicaţii (ANCOM) şi Lucian Heiuş pentru cea de vicepreşedinte al Curţii de Conturi. Totodată, Ştefania Ferencz este propunerea PNL pentru a fi membru în Consiliul de Administraţie al Curţii de Conturi, a adăugat Bogdan. Plenul reunit al Camerei Deputaţilor şi Senatului votează, marţi, numirile pentru aceste funcţii în cadrul ANCOM şi al Curţii de Conturi, scrie News.ro.

„PNL a propus şi votat reprezentanţii de la PNL în poziţiile de la ANCOM, de la Curtea de Conturi. Pentru ANCOM, fostul deputat Pavel Popescu este propunerea PNL, acceptată unanim, vicepreşedinte al prestigioasei Agenţii. De asemenea, domnia sa urmând să demisioneze din cadrul Parlamentului României şi de la conducerea filialei Sector 4”, a anunţat Rareş Bogdan, la finalul şedinţelor de luni ale BEX şi BPN al PNL de la Parlament.

El a adăugat că Lucian Heiuş este propunerea PNL pentru funcţia de vicepreşedinte al Curţii de Conturi, iar membru în Consiliul de Administraţie al Curţii de Conturi este propusă Ştefania Ferencz.

„Pentru Curtea de Conturi pentru poziţia de vicepreşedinte a fost votat domnul Lucian Heiuş. Este fostul şef al ANAF, secretar general al Ministerului Finanţelor în acest moment. Un om care a fost prefect, care a fost şef de ANAF, şef de Administraţie Financiară, cu o mare experienţă în domeniu. Credem că va face un lucru excepţional în următorii 9 ani la Curtea de Conturi. De asemenea, cealaltă poziţie de membru în Consiliu, doamna Ştefania Ferencz. Timp de 12 ani şefa de Cabinet a primarului Emil Boc, la Cluj. (…) Un om cu mare experienţă în administraţia centrală şi locală”, a completat Bogdan.

Foto: Inquam Photos / George Calin

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *