Politehnica București construiește o clădire nouă care va găzdui patru facultăți

studenti, universitate, academie, absolventi Sursa foto: Unsplash.com

Universitatea Politehnica din București a scos la licitație în SICAP un contract de 313 milioane lei pentru construcția unei clădiri cu patru etaje în cadrul campusului care va găzdui patru facultăți, respectiv Facultatea de Chimie Aplicata și Știința Materialelor, Facultatea de Inginerie Aerospațială, Facultatea de Inginerie Medicală și Facultatea de Antreprenoriat, Ingineria și Managementul Afacerilor.

Dezvoltarea se va face pe o suprafață desfașurată totală de 33.325 metri pătrați, precum și a anexelor tehnice exterioare. În incintă, vor fi amenajate 9 amfiteatre cu o capacitate cuprinsă între 140 și 180 de locuri și un amfiteatru cu o capacitate de 270 de locuri), săli de curs, laboratoare didactice și de cercetare, spații administrative, o cantină cu 400 de locuri, precum și o cameră cu temperatură controlată, tip “Data-Center” pentru întreaga universitate.

Lucrările, cu proiectare obținerea autorizațiilor și execuția propriu-zisă, trebuie să dureze 30 de luni. Ofertele se deschid în 14 august.

 

Sursa foto: Unsplash.com

Comentarii

  1. Mafiotii imobiliari ai lui Racovita-ISC si Iamandi-ISU au expertiza dovedita in eliberarea de avize/autorizatii false si expertize MLPAT falsificate.

  2. Cine va controla cat costă în realitate proiectul, ce materiale se folosesc și mai ales pe mana cui va incapea localul din “Polizu”.
    Poate verifica cineva și ce s-au întâmplat cu vechiul local al UPB, din Calea Victoriei???🍀

  3. Evident inghesuirea a tot felul dr cladiri in spatiul pe vremuri frumos are in soate niste interese obscure …arhitectura campusului a fost distrusa prin construirea unei asa numite sali de conferinte – oribile ca design extetior …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *