Premierul Nicolae Ciucă: Nu ne permitem să pierdem niciun eurocent din fondurile alocate de către UE

Redacția ian. 18, 2023 2 comentarii
Nicolae Ciuca, premier

Premierul Nicolae Ciucă a declarat, miercuri, că România nu își permite să piardă niciun eurocent din fondurile alocate de către Uniunea Europeană și a precizat că Guvernul pregătește jaloanele pentru cererile de plată numărul trei și patru din Planul Național de Redresare și Reziliență (PNRR).

„Am analizat fiecare jalon și țintă în parte, atât în ceea ce privește nivelul de îndeplinire, cât și în ceea ce privește măsurile pe care trebuie să le luăm în continuare, astfel încât să ne asigurăm că cererea de plată nunărul 2 va fi aprobată de către Comisie. Și totodată pregătim jaloanele și țintele pentru cererea de plată numărul 3 și cererea numărul 4. Am stabilit ca până la finele lunii, acolo unde sunt aspecte care trebuie clarificate cu Comisia, am stabilit toate elementele care necesită clarificare să fie foarte transparent și oportun soluționate. Totodată, planul de acțiune la nivel guvernamental va fi de asemenea discutat și agreat cu Comisia”, a afirmat el.

Premierul a subliniat: „Nu ne permitem să pierdem niciun eurocent din fondurile alocate de către UE. Sunt banii care au asigurat atât derularea reformelor, cât și susținerea economiei, dezvoltarea mediului antreprenorial din România și, desigur, atragerea de investiții, astfel încât să putem să discutăm de o predictiilitate și de o stabilitate economică și să putem să ne facem planuri pentru viitor. Toate aceste planuri nu vizează altceva decât îmbunătățirea calității vieții cetățenilor români și acesta este obiectivul Guvernului României”, a afirmat el.

Sursa foto: Ilona Andrei / G4Media

Comentarii

  1. Si DACA pierdem 1 Eurocent, tu Ciuca iti dai DEMISIA?!!!!
    Vorbe goale, un biet politruc nebagat in seama, un premier de rusine care abia reuseste sa citeasca de pe foi ceea ce ii scriu consilierii… cand vorbeste liber, iti vine sa o iei la fuga!
    Ciuca, pleaca si lasati-ne, mincinosilor!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *