Președintele Turciei, Recep Erdogan, spune că ar putea negocia cu Elon Musk să nu plătească cei 8 dolari pe lună pentru bifa albastră de cont verificat. Mai mult de 80% dintre utilizatorii Twitter nu vor să plătească

twitter elon musk bifa albastra verified

Președintele turc, Recep Erdogan, a declarat că ar putea negocia cu noul șef al Twitter, Elon Musk, pentru a evita plata taxei lunare de 8 dolari pentru bifa albastră care marchează autenticitatea contului, scrie Reuters.

După ce a cumpărat Twitter pentru 44 de miliarde de dolari săptămâna trecută, Musk a declarat că firma va percepe 8 dolari pe lună pentru serviciul său Blue, care include și mult dorita bifă albastră.

Într-un interviu acordat miercuri radiodifuzorului turc ATV, Erdogan a declarat că ar putea vorbi cu Musk și discuta despre taxă.

“S-ar putea să fie diferit pentru noi”, a spus Erdogan, întrebat despre noua taxă pentru marcajul albastru. “Am putea efectua și noi ceva diplomație cu el”, a adăugat el în glumă.

O bifă albastră în dreptul numelui de utilizator al unei persoane pe platforma de socializare înseamnă că Twitter a confirmat că acel cont aparține persoanei sau companiei care îl revendică. În prezent, Twitter este gratuit pentru majoritatea utilizatorilor.

Mai mult de 80% dintre utilizatorii Twitter care au participat la un sondaj recent au declarat că nu ar plăti pentru marca de verificare. Aproximativ 10% au declarat că sunt dispuși să plătească 5 dolari pe lună.

 

 

Sursa foto: Dreamstime

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *