Prima ieftinire a benzinei la Petrom, după o lună și jumătate de scumpiri / Și prețul motorinei a scăzut astăzi / Este a treia reducere de preț pentru motorină în mai puțin de o săptămână

Petrom 17 noiembrie 2022

S-a ieftinit benzina standard la Petrom în această dimineață, după ce prețurile acestui sortiment au tot crescut de la începutul lunii octombrie și până acum. Este prima reducere de preț pentru benzină după o lună și jumătate de scumpiri.

Prețurile afișate la stațiile Petrom din Capitală sunt cu 5 bani mai mici decât ieri, potrivit Monitorul Prețurilor și peco-online. Un litru de benzină standard costă la stațiile din București între 7,13 și 7,19 lei.

Motorina standard s-a ieftinit tot cu 5 bani astăzi la Petrom. Este a treia scădere de preț în șase zile în cazul motorinei, care a început să se ieftinească la sfârșitul săptămânii trecute.

Litrul de motorină standard costă între 8,41 și 8,44 lei.

Prețurile din imagine sunt de la stația Petrom din Calea Vitan nr. 49-55. 

Seria scumpirii carburanților a început vineri 7 octombrie, după mai multe săptămâni de ieftiniri și s-a încheiat miercuri, 9 noiembrie. Atunci, Petrom a majorat prețurile cu patru bani pentru litrul de benzină standard și cu opt bani pentru litrul de motorină standard.

În această perioadă, au avut loc mai multe modificări de prețuri, astfel că un litru de motorină costă astăzi cu 52 de bani mai mult. Prețul benzinei s-a schimbat în aceeași perioadă tot cu 63 de bani.  

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *