Primăria Sector 4, condusă de Daniel Băluță, cumpără mobilier de 1,7 miliarde lei pentru Primărie și mai multe instituții subordonate. Contract-cadru pe patru ani

Metalurgiei Obregia

Direcția Generală de Administrare a Unităților de Învățământ și de Sport Sector 4 București, aflată în subordinea Primăriei Sectorului 4 (primar Daniel Băluță) a scos la licitație un contract-cadru cu o valoare cuprinsă între 1,15 și 1,73 miliarde lei pentru cumpărarea de mobilier pentru mai multe structuri din subordinea PS 4. Cu o durată de patru ani, contractul cadru poartă denumirea “achiziția produselor ce fac obiectul caietului de sarcini, respectiv produse de mobilier, inclusiv mobilier școlar și dotări educaționale.” Sunt vizate, conform caietului de sarcini, 70 de tipuri obiecte de mobilier, de la blaturi, scaune, mese, pupitre, birouri și dulapuri, până la cadre pentru locuri de joacă și saltele tatami.

În fundamentarea achiziției, autoritatea contractantă motivează că trebuie cumpărat mobilier nou pentru că cel vechi este uzat și, de asemenea, este nevoie de el pentru noi clădiri, noi instituții.

Instituțiile beneficiare sunt PS4 București, Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Sector 4, Centrul European Cultural și de Tineret “Nicolae Bălcescu, Direcția Mobilitate Urbană Sector 4, Direcția pentru Digitalizare și Regenerare Urbană, Direcția Generală de Evidență a Persoanelor Sector 4, Direcția Generală de Impozite și Taxe Locale Sector 4.

Fiecare livrare din contractual subsecvent trebuie făcută în maxim 30 de zile de la plasarea comenzii. Ofertele se deschid în 28 noiembrie, departajarea lor se face în funcție de preț, de garanția oferită (între 12 și 36 de luni), de lanțul de aprovizionare – se punctează cu maximum de puncte producătorul și nu distribuitorul și de eticheta ecologică a produselor.

Sursa Foto : Primaria Sectorului 4

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *