Primăria sector 6 închide două centre de încasare a taxelor şi impozitelor locale / Plata se va putea face şi la staţii selfpay

Redacția dec. 27, 2022 0 comentarii

Două centre vechi de încasare a taxelor şi impozitelor locale vor fi închise de la finalul acestui an, anunţă Primăria Sectorului 6, pe pagina sa de Facebook.

“Timpul vostru este preţios, în plus vrem să vă oferim condiţii decente de aşteptare! Astfel că am luat decizia să închidem, de la finalul acestui an, două centre vechi de încasare ale Direcţiei Generale de Taxe şi Impozite (DGITL) Sector 6, care nu au mult spaţiu în interior: cel din Bd. Drumul Taberei nr. 40 şi cel din Şoseaua Virtuţii nr. 1-3. Rămân funcţionale pentru încasări fizice centrele moderne din Complexul Comercial Drumul Taberelor (Auchan) – Str. Braşov nr. 25 şi cel din Crângaşi (eMag) – Şos. Virtuţii nr. 148″, transmite sursa citată.

De asemenea, va fi deschis un centru nou, pe 3 ianuarie, în prima zi lucrătoare din an, în incinta Hypermarketului Cora Lujerului. Aici, plăţile nu se vor face la ghişeu, ci la selfpay-uri, aparate unde cetăţenii pot achita “simplu, rapid şi în siguranţă”, fiind asistaţi de un inspector fiscal.

“Operaţiunea nu durează mai mult de 2 minute şi va putea fi selectat cât şi ce doriţi să achitaţi. Revenim cu mai multe informaţii despre cum se face plata la aceste aparate, unde le veţi găsi instalate şi ce alte modalităţi de plată există pentru taxe şi impozite. Investim în digitalizarea serviciilor”, menţionează primăria.

Ultima zi în care se mai pot face plăţi la toate centrele DGITL Sector 6 este 29 decembrie, iar prima zi de încasare din 2023 va fi 3 ianuarie, însă bonificaţia de 10% pentru anul viitor se acordă până la 31 martie, se mai arată în postare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *