Primark, retailerul de modă cu prețuri mici, va deschide primul magazin din România la sfârșitul acestui an

Redacția ian. 20, 2022 1 comentarii
primark

Retailerul internaţional Primark şi-a anunţat joi planurile de lansare în România, prin deschiderea primului magazin în Bucureşti, localizat în centrul comercial Park Lake, spre sfârşitul acestui an, informează un comunicat de presă, scrie Agerpres.

Noul magazin va marca intrarea Primark pe cea de-a patra piaţă central şi est europeană, după inaugurarea cu succes a magazinelor sale din Slovenia, Polonia şi Republica Cehă din ultimii ani, unde formula unică a brandului de modă, articole pentru casă şi produse de frumuseţe la preţuri convenabile s-a dovedit extrem de populară.

Primark, un retailer irlandez, a fost înfiinţat în Dublin, Irlanda, acum mai bine de 50 de ani şi deţine în prezent peste 400 de magazine pe 14 de pieţe, oferind clienţilor produse de primă necesitate şi articole de modă atractive la binecunoscutele preţuri convenabile Primark. Oferta include şi o selecţie amplă de parteneriate cu licenţe precum NBA şi Disney, dar şi gama tot mai mare de produse Primark realizate din materiale durabile sub marca proprie Primark Cares.

Extinderea în România este o dovadă a investiţiilor şi implicării constante pe piaţa ECE, cu planuri deja demarate pentru inaugurarea unui al doilea magazin în această ţară. În plus, retailerul s-a angajat să deschidă alte patru magazine în Polonia, dintre care două noi magazine în Lodz şi Wroclaw. Intenţionează să intre şi în Slovacia la începutul anului viitor cu un magazin în Bratislava, iar ţara ar deveni astfel piaţa cu numărul 16 pentru Primark, după România.

Inaugurarea cu succes a 15 magazine în ultimul an financiar a dus la creşterea portofoliului de magazine din ECE în cadrul procesului de extindere continuă a grupului Primark. Anul trecut, Primark şi-a dezvăluit planurile de a accelera ritmul extinderii pe piaţa din SUA, bazându-se pe venituri comerciale solide şi pe o vizibilitate tot mai mare a mărcii cu scopul de a ajunge la aproximativ 60 de magazine în următorii cinci ani. Primark îşi propune să se extindă şi în Franţa, Italia şi Peninsula Iberică astfel încât să atingă un număr total de 530 de magazine în această perioadă de cinci ani.

Sursă foto: Facebook/Primark

Comentarii

  1. Si in Anglia este pe multe locuri, inca si la Oxford Street, pentru oamenii cu bani multi in buzunar!!!! o sa fie foarte bine si in Romania pt toti cu salar minim….

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *