Primark va deschide al doilea magazin din România, în AFI Cotroceni, în vara acestui an. Compania vrea să angajeze peste 200 de persoane

Primark

Retailerul de modă Primark anunță că va deschide magazinul din AFI Cotroceni, a doua locație în Bucureși, în vara acestui an, a declarat pentru Economedia Maciej Podwojski, director de vânzări Primark pentru Europa Centrală și de Est.

„Intenționăm să deschidem cel de-al doilea magazin Primark din România în AFI Cotroceni Shopping Center în această vară. Mai multe detalii, cum ar fi data deschiderii, vor fi comunicate în lunile următoare”, spune directorul de vânzări al companiei pentru Europa Centrală și de Est.

Acesta transmite că retailerul se aflăm în faza avansată de pregătire a magazinului și se concentrăm în prezent pe designul acestuia, pe recrutare și instruire. În ceea ce privește planurile de noi magazine în România, reprezentanții Primark spun că sunt mereu în căutarea de noi oportunități pentru a se extinde, însă până la semnarea unui contract de închiriere, nu pot face comentarii cu privire la locațiile noilor magazine.

Pentru magazinul Primark din AFI, retailerul vrea să angajeze peste 200 de persoane. Compania a publicat pe platforma eJobs peste 200 de poziții deschise și a făcut public și salariul pentru una dintre poziții, respectiv consilier vânzări: 1.300 de lei net pentru part-time și 2.700 de lei net pentru full time. 

Angajații de pe acest post vor beneficia de tichete de masă, indemnizație de transport, reducere de angajat, training și program de relocare, precum și de program de consiliere juridică, psihologică și financiară.

Pe lângă consilier de vânzări, mai sunt valabile joburi pentru magazinul AFI Cotroceni pentru team manager, HR generalist și store department manager. 

După site-ul online, Primark ar putea lua în considerare lansarea unei aplicații mobile în viitor

Compania spune că a lansat anul trecut un site online până în prezent în Marea Britanie și Irlanda și va fi implementat pe toate piețele, inclusiv în România, în acest an. Întrebați dacă se gândesc să lanseze și o aplicație mobilă, Maciej Podwojski, director de vânzări Primark pentru CEE spune că nu se concentrează în prezent pe o astfel de opțiune, dar este un lucru pe care ar putea să îl ia în considerare în viitor.

Primark a deschis anul trecut primul magazin din România în centrul comercial ParkLake, București, retailerul intrând astfel pe cea de-a 15-a piață la nivel internațional.

În prezent, Primark are un magazin în Slovenia, două magazine în Republica Cehă și patru magazine în Polonia, cu planuri de a inaugura încă două magazine în Polonia până la sfârșitul anului 2023. Conform planurilor ambițioase ale Primark, retailerul se va lansa și pe cea de-a 16-a piață în 2023 în capitala slovacă Bratislava, astfel încât amprenta de magazine în ECE să ajungă la 12 magazine în cinci țări diferite.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *