Primarul Negoiță de la Sectorul 3 cumpără auto electrice la 30.000 de euro bucata, „necesare” departamentelor din subordine

Robert Negoita InqumPhotos Octav Ganea

Primăria Sectorului București, condusă de edilul Robert Negoiță, a lansat la licitație în SICAP un contract de 2,45 milioane lei (500.000 de euro) pentru achiziția a 18 autovehicule electrice, ceea ce face ca prețul pe unitate să fie de circa 28.000 de euro. Banii provin din bugetul propriu și din Ecotichete Rabla Plus, în valoare de 9.000 de euro fiecare  – sumă care reprezintă ajutorul statului roman la achiziția unei auto electrice.

În descrierea licitației, PS3 spune că autovehiculele sunt „necesare” departamentelor din cadrul PS3.

Cerințele din caietul de sarcini sunt precise: 5 uși, cutie de viteze automată, culoare albă, motor de cel puțin 100 de cai putere, baterie cu o autonomie de minim 300 de kilometri care să se încarce la 50% în maximum 30 de minute, tapițerie de culoare neagră.

Contractul are un termen de derulare de patru luni, departajarea ofertelor se face în funcție de preț și de termenul de livrare asumat. Dacă furnizorul ce va fi desemnat câștigător se obligă să le livreze în maximum 75 de zile de la efectuarea notei de comandă, atunci primește punctaj suplimentar la evaluarea ofertei. Deschiderea acestor oferte este pe 17 octombrie.

sursa foto: Inquam Photos/ Octav Ganea

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *