Primul avion care va ateriza pe Aeroportul Brașov va fi al companiei Tarom/ Joi, 15 iunie, va fi efectuată o cursă București – Brașov – București/ Zborul va dura 40 de minute

aeroportul international Brasov Sursa foto: Facebook / Aeroportul Internațional Brașov

Primul avion care va ateriza pe Aeroportul Brașov joi, 15 iunie, aparține companiei Tarom. Aeronava va pleca din București la ora 07:30 și va ajunge la Ghimbav la ora 08:10. Anunțul a fost făcut la Radio România Brașov FM de către președintele Consiliului Județean Brașov, Adrian Veștea:

“Vom ateriza cu un avion al companiei TAROM, de 100 de locuri, un Boeing. Vom fi prima cursă. Vom ateriza la ora 8:10 pe Aeroportul din Brașov. Îmi doresc să avem cât mai mulți oaspeți. Am încercat să aduc cât mai multe personalități brașovene acasă cu ocazia acestui eveniment. (…) Sunt mulți care încă evaluează dacă își găsesc timpul necesar pentru a ajunge cu prima cursă pe Aeroportul de la Brașov. Vom pleca, de asemenea, spre București, la ora 10:30. Deci, practic, vom avea două ore în care vom prezenta oaspeților noștri aeroportul, vom dezveli placa din interiorul terminalului”.

După acest zbor charter, scrie BoardingPass.ro, Dan Air va opera tot din 15 iunie primul zbor comercial către Stuttgart.

Cursa din Stuttgart va ateriza la 11:55, iar decolarea spre orașul german este programată la 12:50.

Dan Air va mai zbura  din Brașov spre Bruxelles, Munchen, Nuremberg, Stuttgart, Londra și Barcelona.

Și Wizz Air a aunțat rute între Brașov și aeroportul Luton din Londra (Marea Britanie), începând din august. Iar din septembrie, Wizz Air va avea curse către Dortmund.

De asemenea, încă din 16 iunie 2023 vor fi operate și zboruri charter organizate cu plecare din Brașov spre destinații de vacanță din Grecia și Turcia.

 

Sursa foto: Facebook / Aeroportul Internațional Brașov

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *