Rabla pentru electrocasnice. Ultima etapă începe vineri / Românii pot lua vouchere pentru aspiratoare, aparate de aer condiţionat și uscătoare de rufe

Rabla pentru electrocasnice

Etapa a treia a programului Rabla pentru electrocasnice va demara vineri, 10 decembrie, cu vouchere aferente categoriei din care fac parte aparatele de aer condiţionat, uscătoarele de rufe şi aspiratoarele.

Ultima etapă de la sesiunea de iarnă a programului demarează la ora 10.00, iar voucherele se pot genera până pe data de 16 decembrie 2021, ora 23:59, sau până la epuizarea bugetului alocat acestei etape.

Bugetul alocat acestei etape este de şase milioane de lei.

Valoarea voucherelor este de:

  • 400 de lei – pentru aparate de aer condiţionat, inclusiv aparate de aer condiţionat portabile, cu eficienţă energetică la răcire cel puţin A++;
  • 400 lei – pentru uscătoare de rufe cu eficienţă energetică cel puţin A++;
  • 200 de lei – pentru aspiratoare cu un consum de energie mai mic de 43 kWh/an.

Reamintim că la etapa a I bugetul a fost epuizat în cinci minute, iar la etapa a doua în opt minute. La etapa a doua, din cauza numărului mare de accesări, unii utilizatori au avut probleme de conectare.

Programul „Rabla pentru electrocasnice” – ediţia 2021 a avut alocat un buget de 75 de milioane de lei, din care 34 de milioane de lei pentru sesiunea din perioada sărbătorilor de iarnă.

Sursa foto: AFM

Comentarii

  1. Fals, stire falsa. Nu poti lua nici un voucher ca nu te poti inscrie. Deci stirea ar trebui sa fie: Cei care s au inscris in prealabil la niste date arbitrare alese in trecut, pot sa genereze vouchere. O treaba rromaneasca, ca sa zic asa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *