Rădăcini Estate, compania lui Ali Madadi, va dezvolta faza a doua a Aviației Tower în care va investi 30 mil. euro

Aviatiei Tower, ali madadi

Rădăcini Estate, divizia imobiliară a grupului Rădăcini, deținut de Ali Madadi, a demarat vânzările pentru faza a doua a proiectului rezidențial premium Aviației Tower, construcție demarată în martie 2021, cu o investiție de aproximativ 30 milioane euro. Până la finele anului curent, planurile companiei vizează vânzarea integrală a fazei I a ansamblului, respectiv atingerea unui procent de 50% vânzare în Aviației Tower II.

Dezvoltată în una dintre cele mai importante zone de business din Capitală, pe bulevardul Dimitrie Pompeiu, cu o investiție de circa 20 milioane de euro, prima etapă a proiectului Aviației Tower cuprinde 134 de apartamente, dintre care patru penthouse, cu prețuri cuprinse între 120.000 și 1,5 milioane de euro + TVA. Complexul rezidențial finalizat în 2020 are în prezent un grad de ocupare de 85%, iar reprezentanții își propun închiderea vânzărilor până la sfârșitul acestui an.

Etapa a doua a proiectului Aviației Tower, anunțată inițial pentru 2020, cu o valoare a investiției de 30 milioane de euro, va fi livrată până la sfârșitul anului 2023 și va cuprinde 148 de apartamente, iar la parterul și mezaninul complexului se vor regăsi spații comerciale și birouri, precum și o zonă de spa, cu piscină și sală fitness. Pentru acest proiect, Rădăcini Estate are în plan atingerea unui procent de vânzare de 50% până la sfârșitul anului curent, respectiv vânzarea integrală până la finalul lui 2022.

Complexul dispune de 172 de locuri de parcare proprii – dintre care 126 în subteran – pentru prima etapă, precum și de 250 de locuri pentru faza a II-a. Totodată, oferă și acces facil la metrou, aflându-se în apropiere de stațiile Aurel Vlaicu și Pipera.

„Proiectul Aviației Tower răspunde nevoii continue a celor care caută locuințe și spații de o calitate superioară, într-o locație excelentă, aproape de centrul orașului și în vecinătatea unor zone de interes, precum centrele de business din Aviației, Mall Promenada, clinici medicale, restaurante și bănci”, a declarat Filip Todosia, reprezentant Rădăcini Estate.

Rădăcini Estate estimează o cifră de afaceri de 15 milioane de euro pentru 2021

Pe lângă proiectul Aviației Tower, divizia imobiliară a grupului Rădăcini mai cuprinde un proiect rezidențial din zona Plevnei și o clădire de birouri în zona Gării de Nord. Luând în calcul toate proiectele, inclusiv cele aflate în dezvoltare, în ultimii ani Rădăcini Estate a cumulat o cifră de afaceri de circa 45 milioane de euro.

Pentru anul curent, compania estimează venituri de aproximativ 15 milioane de euro, iar pe termen mediu și lung vizează dezvoltarea portofoliului, respectiv integrarea unor centre comerciale, clădiri de birouri și noi proiecte imobiliare, predominant în zona de Nord a Bucureștiului, unde a cumpărat la licitație terenul de aproape 12 hectare din Voluntari pe care antreprenorul Marius Ivan voia să construiască Pipera City, la un preț redus cu peste 60% față de cel plătit lui George Becali înainte de criză. Noul proprietar analizează acum posibilitatea unei dezvoltări imobiliare sau chiar vânzarea terenului.

Rădăcini Grup este unul dintre cei mai mari jucători ai pieței auto din România, fiind dealer autorizat pentru mărcile Opel, Volkswagen, Suzuki, Mazda, Citroen, Peugeot și Honda, cu centre auto integrate în București, Brașov, Brăila, Constanța, Galați, Otopeni și Ploiești.

Sursa foto: Radacini Estate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.