Retailerul Primark va deschide al doilea magazin din București în AFI Cotroceni, prima locație fiind planificată în ParkLake la sfârșitul anului

AFI COTROCENI si AFI PARK 1-5

Retailerul irlandez Primark va deschide un magazin în AFI Cotroceni. Acesta este cel de-al doilea magazin pe care compania îl va deschide în București, primul va fi în Park Lake la final de an. AFI Cotroceni va efectua noi amenajări și relocări pentru a se adapta cerințelor speciale ale Primark, respectiv spații mai mari.

„Primark este o completare perfectă pentru mixul nostru de branduri renumite la nivel internațional. De asemenea, deschiderea Primark transmite un puternic semnal de încredere în potențialul pieței locale, dar și în AFI Cotroceni, care își menține poziția de lider”, a declarat Sorin Scîntei, Director General AFI Cotroceni.

AFI Cotroceni este primul centru comercial dezvoltat de AFI Europe în România, fiind inaugurat în 2009, lângă clădirile de birouri AFI Park 1-5. Cel mai mare shopping center din țară se întinde pe o suprafață de circa 90.000 de metri pătrați închiriabili și oferă 300 de spații dedicate pentru cumpărături și divertisment, precum cinema, patinoar indoor și restaurante.

Compania Primark a fost sprijinită în analiză și în procesul de decizie de către echipa de experți retail ai CBRE Romania.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *