River Development va demara la sfârșitul lui 2021 sau la începutul lui 2022 construcția componentei rezidențiale a Sema Parc

Sema Parc

River Development, dezvoltator controlat de omul de afaceri Ion Rădulea, va începe, anul acesta sau în prima parte a anului viitor, lucrările de construcție ale componentei rezidențiale a Sema Parc din apropierea stației de metrou Petrache Poenaru (fostă Semănătoarea). Potrivit unui oficial al companiei vor fi circa 1.000 de apartamente cu 330 incluse în prima faza.

River Development dezvoltă proiectele imobiliare Sema Parc (amplasat pe Splaiul Independenței cu circa un milion mp suprafața totală desfășuratăla finalizare și The Light, amplasat pe Bulevardul Iuliu Maniu, cu circa 150.000 mp suprafața totală construită, ambele aflate în zona central vestică a capitalei și în diferite stadii de dezvoltare.

River Develoment are în portofoliu peste 150.000 mp de spații de birouri, momentan, la care se vor adăuga 1.000 de apartamente în următorii ani, incluse în Sema Parc și dezvoltate în trei faze.

În total, spuneau inițial dezvoltatorii, componenta rezidențială va include 41 de blocuri cu înălțimi între 5 și 9 etaje. În zona sudică, accentul pe înălțime va fi asigurat de trei turnuri rezidențiale, cu vedere la parcul Universității Politehnică.

Investiția totală în Sema Park va fi de circa două miliarde de euro, potrivit dezvoltatorului.

Proiectul imobiliar Sema Parc va ingloba trei componente: birouri, apartamente, dar și spații comerciale. În total, aici se pot construi aproape un milion mp de spații imobiliare.

De altfel, trei clădiri de birouri au fost finalizate anii trecuți, după un proces de reconversie și reamenajare a unor clădiri existente pe platforma Sema Parc în clădiri office de 38.500 de mp.

River Development a vândut în primăvară prima clădire a The Light care s-a construit pe terenul fostei fabrici Pumac, deținut de dezvoltator.

Sursa foto: River Development

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *