ROCA Agri RDF, holdingul de agricultură al ROCA Investments, îl numește pe Alexandru Savin noul CEO

Alexandru Savin - CEO ROCA Agri RDF Sursa foto: ROCA AGRI RDF

ROCA Agri RDF, holdingul de agricultură al ROCA Investments, care deține în prezent companiile RDF Agricultură, RDF SA, Adidana Agricultură, Dachim și Supliment, anunță consolidarea echipei de management prin numirea lui Alexandru Savin în funcția de CEO, potrivit unui comunicat de presă al companiei.

Conform comunicatului, noua structură managerială, cu cei doi executivi la conducerea ROCA Agri RDF, marchează trecerea holdingului într-o nouă etapă de dezvoltare, ce are ca obiectiv abordarea unei structuri de business moderne. Totodată, noua formula de management completează competențele existente cu zone noi de expertiză, care contribuie la consolidarea poziției de piață a ROCA Agri RDF. De altfel, unul dintre obiectivele majore ale echipei este transformarea holdingului în jucător cheie la nivel național, prin investiții strategice și M&A și diversificarea portofoliilor cu produse noi și competitive. 

„Holdingul ROCA Agri RDF, deși recent lansat, deține o experiență de peste 25 de ani pe piață, prin intermediul companiilor sale. Prin consolidarea expertizei și adaptarea constantă la cerințele industriei agricole, am obținut o creștere organică și o expansiune teritorială semnificativă în ultimul an. Am încredere că, în noua formulă managerială, cu Alexandru Savin în funcția de CEO, vom marca cu succes trecerea Holdingului într-o etapă nouă, pregătiți să ne consolidăm poziția la nivelul industriei agricole românești și să devenim unul dintre cei mai importanți campioni ai acesteia. Rămân, alături de echipă, dedicat misiunii mele de a contribui la dezvoltarea sustenabilă a Holdingului ROCA Agri RDF, dar și a agriculturii românești, per ansamblu”, a declarat Florin Deznan, Președinte al Consiliului de Administrație al holdingului. 

Potrivit comunicatului, Alexandru Savin a fost membru în Consiliul de Administrației al ROCA Agri RDF încă de la înființarea holdingului și deține o experiență solidă în segmentul de investiții, ca membru în Board-ul ROCA Investments, acționarul majoritar al holdingului. Din noua poziție de CEO, va coordona strategia de dezvoltare a ROCA Agri RDF, vizând, în același timp, consolidarea echipei de management, pentru gestionarea eficientă a extinderii holding-ului la nivel național și scalarea oportunităților din sectorul agricol.

„Obiectivele echipei, în noua sa formulă, vizează creșterea sustenabilă și diversificarea produselor Holdingului, precum și reconfirmarea statutului său de jucător semnificativ la nivel național”, a declarat Alexandru Savin, CEO al ROCA Agri RDF.

Alexandru Savin s-a alăturat grupului ROCA Investments cu o vastă experiență anterioară în domeniile financiar, risk management și business development. De asemenea, el este membru sau președinte în Consiliile de Administrație ale companiilor din grup – Roca Industry HoldingRock1, Sinteza, CAHM Europe.

Compania transmite că, pe termen mediu, vizează listarea la bursă, pe piața principală, ca obiectiv pe termen mediu. 

Sursa foto: ROCA AGRI RDF

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *