FOTO România, promovată ca destinație turistică pe străzile din Sevilla / În orașul spaniol sunt 12 afișe cu destinații turistice românești, 5 sunt cu imagini din București

sevilla afis promovare turistică Romania

Ministerul Antreprenoriatului și Turismului anunţă o campanie de promovare derulată de Minister, la invitaţia Consulatului General al României la Sevilla, precum şi cu sprijinul oferit de Primăria Municipiului Bucureşti şi Primăria din Sevilla.

”Imagini spectaculoase, care surprind frumuseţea Capitalei noastre, Bucureşti, precum şi a Transăgărăşanului, Deltei Dunării, satului Biertan, a Salinei Turda şi Munţilor Apuseni sunt amplasate în această perioadă pe panourile stradale din zona centrală a oraşului Sevilla, Spania. Campania de promovare este derulată de Ministerul Antreprenoriatului şi Turismului, la invitaţia Consulatului General al României la Sevilla, precum şi cu sprijinul oferit de Primăria Municipiului Bucureşti şi Primăria din Sevilla”, precizează ministerul într-un comunicat.

În total, 12 afișe, dintre care 5 conținând fotografii reprezentative pentru destinația turistică București, sunt amplasate în diverse zone ale orașului Sevilla. De asemenea, pe 5 panouri digitale vor rula şi videoclipuri de prezentare a atracţiilor şi obiectivelor turistice din ţara noastră.

Acţiunea îşi propune să crească notorietatea destinaţiei România, precum şi să consolideze brandul turistic naţional, precizează ministerul.

Sevillia este capitala regiunii autonome Andaluzia şi a provinciei Sevillia din Spania. Este al patrulea oraş ca mărime din Spania după Madrid, Barcelona şi Valencia şi al 31-lea oraş din Uniunea Europeană.

 

Sursa foto: Facebook/Ministerul Antreprenoriatului şi Turismului

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *