SIF Hoteluri a vândut hotelul Rusca din Hunedoara în vară și a finalizat primele trei trimestre cu profit net de 750.000 lei

hotel rusca Sursa foto: Hotel Rusca Facebook

SIF Hoteluri, companie controlată în proporție de 98% de SIF Banat Crișana, a înregistrat la sfârșitul primelor nouă luni ale anului un profit net de circa 750.000 de lei, după pierderi de 5,2 milioane de lei în aceeași perioadă a anului trecut.

Compania a a vândut hotelul Rusca din Hunedoara, care înregistra pierderi de peste cinci ani și necesita investiții semnificative. SIF Hoteluri a organizat în august 2020 o licitație deschisă cu un preț de pornire de 1,3 milioane de euro, finalizat fără succes. Ulterior, ca urmare a continuării discuțiilor cu mai mulți potențiali investitori, în 2021 s-a primit o oferta angajantă care în urma
analizei efectuate la nivelul SIF Hoteluri a fost acceptată, iar hotelul a fost vândut în iulie 2021 cu 1,1 milioane de euro

Compania mai deține următoarele active:

Analize Economedia

salariu, bani, lei
turcia, ankara, steag, flag, drapel, istanbul, alegeri
bani, lei, bancnote, cash, numerar
bursa, indice bursier, investitii, scadere, grafic
bursa, indice bursier, investitii, scadere, grafic
inflatie bani echilibru balanta
la veterinar
camioane UMB autostrazi
Donald Trump
Colaj bani lei Marcel Ciolacu
Bani, investitie, economii
Marcel Ciolacu, premier
Incredere
constructii, locuințe, bloc, muncitori, șantier
cristian mihai ciolacu, nepotul premierului
Emil Boc, Sorin Grindeanu
Ministerul Energiei Sursa foto Peter Szijjarto
tbb foto event
productie, fabrica
Donald Trump, Trumponomics
euro, moneda, bancnote, bani
bani, finante, lei, financiar, deficit
Mugur Isarescu, guverantorul BNR
Azomures
inflatie bani echilibru balanta
452710313_472208142236025_2821867466000769013_n
Mugur Isărescu, Banca Națională a României, BNR
tineri joburi IUF- The International University Fair
crestere economica, grafic
bani, lei, moneda
  • Hotel Doubletree by Hilton – categoria 4*
    Situat în Oradea, Aleea Ștrandului nr. 9, care dispune de 147 de camere, restaurant Laurus și doua saloane (capacitate 180 locuri), Bar Cafe Cris (capacitate 65 locuri), un centru de conferințe de 300 mp, compus din cinci săli de diverse capacități și un centru SPA compus din piscină acoperită, saună umedă și uscată, jacuzzi, sală de fittness și un centru de tratament cu șapte săli. Administrarea hotelului este asigurată de Hilton International Worldwide, în baza unui contract de management.
  • Eurohotel Baia Mare – categoria 3*
    Situat în Baia Mare, Bdul Bucureşti nr. 23, acesta dispune de 64 camere, restaurant (capacitate 180 locuri), bar de zi (capacitate 46 locuri), terasă (capacitate 44 locuri), două săli de conferință (capacitate totală cu 220 locuri), centru SPA compus din sală de fitness, piscină și saună.
  • Eurohotel Timișoara – categorie 3*
    Situat în Timișoara, str. Mehadia nr 5, hotelul dispune de 47 camere, sală de conferințe (capacitate 15 locuri), salon mic dejun (capacitate 58 locuri).
  • Hotel și Autogara Beta – categorie 2*
    Situat în Cluj-Napoca, str. Giordano Bruno, nr 1-3, dispune de 30 camere, restaurant (capacitate 80 locuri), sală de conferințe (capacitate 30 locuri), autogara pentru autobuze (capacitate 13 locuri).

Fără vânzarea hotelului Rusca, compania ar fi terminat primele nouă luni ale anului cu pierderi, cauzate de impactul pandemiei de coronavirus. Compani are datorii totale de 14,5 milioane de lei, iar numărul de angajați a scăzut de la 118 în primele nouă luni din 2020, la 89 în 2021.

Urmărește mai jos producțiile video ale Economedia: