Societatea de avocatură Dragne & Asociații se va reloca în proiectul Millo Offices, dezvoltat de Forte Partners

Millo Offices

Societatea de Avocați Dragne & Asociații se va reloca în proiectul Millo Offices, dezvoltat de Forte Partners pe strada Millo, pentru care a încheiat un contract de închiriere în vara acestui an.

“Am căutat atent o clădire deosebită pentru noul sediu, care să fie localizată tot în centrul Bucureștiului, unde am lucrat în ultimii 11 ani, aproape de instanțele de judecată și care să fie adecvată pentru o echipă în creștere. Am apreciat că Millo Offices răspunde acestor cerințe”, declară Ion Dragne, Managing Partner al Dragne & Asociații. “Așteptăm cu nerăbdare să ne mutăm în noua clădire, care ne va permite o utilizare eficientă a spațiului, dar și posibilitate de extindere în viitor. Stim că acestă relocare într-un spațiu nou și modern, aflat la cateva minute de centrul de afaceri al orașului, va crește confortul și capacitatea echipei de a lucra eficient și va fi apreciată și de clienți noștri, pentru care timpul și accesul facil sunt esențiale.”

Millo Offices face parte, alături de clădirea Tandem, din proiectul Sector 0, o inițiativă Forte Partners pe segmentul office premium. Sector 0 presupune investiții totale de 100 de milioane de euro și constă în dezvoltarea de clădiri de birouri destinate comunităților creative și digitale, atât companiilor, cât și celor care lucrează pe cont propriu. Sector 0 va demarca o zonă de clădiri perfect integrate în stilul arhitectural art deco, specific zonei, în vecinătatea clădirii reprezentative a Palatului Telefoanelor.

„Ne bucurăm că Millo Offices a fost ales pentru noul sediu al unei societăți de avocatură de calibrul Dragne & Asociații”, declară Elena Tecuță, Leasing Manager Forte Partners. „Am trecut și încă trecem printr-o perioadă în care felul în care muncim și trăim s-a schimbat profund și ne bucurăm că strategia noastră, axată pe grijă pentru companii, angajați și membrii comunităților din zonă, se dovedește a fi una de succes”.

Millo Offices este o clădire de birouri cu nouă etaje, a cărei construcție a început în 2019 și care a fost inaugurată în luna iulie 2021. În urma evaluării în funcție de zece criterii: management, sănătate, energie, transport, consum de apă, materiale folosite, deșeuri, utilizarea terenului și ecologie, poluare și inovație, Millo Offices a primit certificarea BREEAM Outstanding cu scorul 91,6.  Millo Offices, un proiect semnat de Biroul de arhitectură ADN, a primit, în octombrie 2021, premiul I la Bienala Națională de Arhitectură.

Forte Partners, fondat în 2014, este unul dintre cei mai importanți dezvoltatori imobiliari de pe piață. Compania a dezvoltat până în prezent un portofoliu de proiecte în valoare de peste 250 de milioane de euro, atât în sectorul de birouri, cât și în cel rezidențial, și are în curs de dezvoltare proiecte de încă 200 de milioane de euro. Alte proiecte în valoare de 150 de milioane de euro sunt planificate pentru lansare în 2022.

În trecut, Forte Partners a dezvoltat clădirile de birouri Ștefan cel Mare Building, proiectul office The Bridge, proiectul rezidențial Londra 27 și a finalizat proiectul rezidențial Aviației Park. Proiectele aflate în portofoliul de dezvoltare al Forte Partners în prezent sunt Inițiativa Sector 0 – Millo Offices și Tandem, proiecte office premium destinate profesiilor creative în centrul Bucureștiului – și U•Center faza 1 și faza 2.

Sursa foto: Forte Partners

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.