“Sper ca lumea să revină complet la normal până la sfârșitul lui 2022” – interviu Bill Gates la Sky News

G4Media apr. 25, 2021 0 comentarii
Bill Gates

Filantropul miliardar Bill Gates a declarat la Sky News că își speră că lumea va fi “complet normală” până la sfârșitul anului 2022, pe măsură ce vaccinurile COVID-19 devin disponibile din belșug.

Fondatorul Microsoft a spus că rata ridicată de inoculare în țări mai bogate, inclusiv SUA și Marea Britanie, ajută la eliberarea dozelor pentru împărțirea cu alte țări.

Faptul că acum vaccinăm tinerii sub 30 de ani în Marea Britanie și SUA și nu avem toți cei de peste 60 de ani din Brazilia și Africa de Sud vaccinați nu este corect, dar în termen de trei sau patru luni, vaccinurile va ajunge la toate țările care au o epidemie foarte severă“, a mai spus Bill Gates.

Deși nu se aștepta ca COVID-19 să fie eliminat până anul viitor, Bill Gates se așteptă ca numărul cazurilor să poată fi redus la “un număr foarte redus” până la sfârșitul anului 2022.

Bill Gates, în vârstă de 65 de ani, a insistat, de asemenea, că pregătirea pentru viitoarele pandemii este “o prioritate absolută” și și-a exprimat îngrijorarea cu privire la faptul că actuala pandemie va fi uitată, așa cum s-a întâmplat acum câțiva ani după focarul de Ebola.

Bill Gates captură video Sky News

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *