Statele Unite și-au redeschis granițele aeriene de ieri. Prețul biletelor de avion începe de la 666 euro

Air France Sursa foto: Air France

Începând din 8 noiembrie 2021, călătorii internaționali vaccinați, inclusiv cetățenii europeni, vor putea zbura din nou spre America. Decizia de ridicare a restricțiilor de călătorie, care se aplicau de peste 18 luni, a dus la o creștere semnificativă a rezervărilor în special pe rutele New York, Miami și Los Angeles, pentru călătoriile din noiembrie și pe toată perioada sărbătorilor de iarnă.

Pentru a susține reluarea traficului aerian pe rutele transatlantice, compania aeriană Air France își va crește gradual capacitatea pe durata sezonului de iarnă. Între momentul actual și sfârșitul lunii martie 2022, compania plănuiește să revină la o capacitate care să corespundă cu aproximativ 90% din cea din 2019, în comparație cu cea de 50% din vara lui 2021.

Această direcția va implica adăugarea de frecvențe către anumite destinații, inclusiv New York (de la 3 la 5 zboruri zilnice), Miami (de la 7 la 12 zboruri săptămânale) sau Los Angeles (de la 12 la 17 zboruri săptămânale).

În această perioadă, Air France va relua zborurile din Paris – Charles de Gaulle către Seattle (3 zboruri pe săptămână începând cu data de 6 decembrie), după ce a suspendat această rută încă de la începutul pandemiei Covid. De asemenea, va relua ruta obișnuită Paris – Papeete, via Los Angeles (3 zboruri săptămânale între Los Angeles și Papeete începând cu data de 11 noiembrie 2021) și va inaugura o nouă rută între Pointe-à-Pitre și New York JFK (2 zboruri săptămânale începând cu data de 24 noiembrie 2021).

Iarna aceasta, Air France va asigura 11 destinații în Statele Unite ale Americii: New York-JFK, cea mai mare bază internațională a companiei aeriene, Boston, Washington DC, Detroit, Atlanta, Chicago, Miami, Houston, Seattle, San Francisco și Los Angeles, cu până la 122 de zboruri săptămânale.

Ca parte a politicii sale comerciale, Air France oferă în prezent bilete flexibile pentru călătoriile de până la 31 martie 2022. Clienții își pot modifica rezervarea în mod gratuit sau pot solicita un voucher de credit rambursabil dacă nu mai pot/doresc să călătorească.

Românii care își doresc să călătorească în Statele Unite ale Americii vor plăti prețuri începând de la 666 euro pentru un bilet de avion București – New York și retur, 889 euro pentru un bilet de avion București – San Francisco și retur și 768 euro pentru un bilet de avion București – Miami și retur. Toate zborurile enumerate includ o escală pe aeroportul Charles de Gaulle din Paris.

Sursa foto: Air France

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *