Surse: Comisie de recepție, vineri la Pasajul de la Drajna. Pasajul peste linia de tren București – Constanța ar putea fi deschis vineri seară, înaintea pasajului de la Popești-Leordeni, anunțat oficial pentru sâmbătă dimineață

Pasaj Drajna 15 martie 2023

CNAIR ar putea inaugura vineri, 26 mai, Pasajul de la Drajna, prima mare lucrare de infrastructură rutieră care se dă în trafic în 2023, potrivit surselor Economedia.

Comisia de Recepție pentru pasajul peste linia de tren București – Constanța este convocată pentru vineri dimineață, iar conducerea Companiei de Drumuri ar putea da undă verde deschiderii podului pe care Arcada l-a construit la termen, ba chiar finalizat cu două luni înainte de termenul stabilit în contract.

Astfel, podul de la Drajna ar putea fi inaugurat înaintea pasajului de la Popești-Leordeni (Oltenița) de pe Centura București Sud, cel mai mare sens giratoriu suspendat de pe Centură urmând să fie deschis sâmbătă dimineață, 27 mai, conform anunțului oficial al secretarului de stat în Ministerul Transporturilor, Ionel Scrioșteanu.

Darea în trafic a celui mai mare pasaj de pe Centura Capitalei va fi sâmbătă dimineață, pe 27 mai”, spune el. Scrioșteanu a mai transmis că, în noaptea de miercuri spre joi, de la ora 22 00 la ora 05 00 vor fi restricții în zona Pasajului Popești-Leordeni, pe direcția Centură-București. Odată cu ianugurarea pasajului Popești-Leordeni (Olteniței), se vor da în trafic și 3,6 km din Centura București lărgită la 4 benzi + 1,6 km modernizați din DN4.
Următoarea inaugurare CNAIR este programată pentru 15 iunie: Pasajul de la Berceni, pe centura București Sud (88% stadiu fizic).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *