SURSE: Marcel Boloș la Finanțe și Sebastian Burduja la Energie – noi variante de miniștri apărute în PNL

Marcel Boloș Sursa foto: Inquam Photos / George Călin

În PNL se vehiculează numele lui Marcel Boloș la Ministerul Finanțelor, au declarat pentru G4Media surse liberale. El ar urma să fie mutat de la Ministerul Fondurilor și Proiectelor Europene (MIPE), minister care revine PSD la rotativă. Boloș a fost lăudat în repetate rânduri de liderul PSD Marcel Ciolacu pentru activitatea de la MIPE, în ciuda criticilor venite chiar din PNL la adresa acestuia. Boloș e susținut de mai mulți puternici lideri locali ai PNL din Ardeal.

În plus, Sebastian Burduja este vehiculat ca posibil viitor ministru al Energiei, au declarat sursele citate pentru G4Media. Burduja este acum ministrul Cercetării, minister care revine PSD după rotativă. Burduja, adus în PNL în mandatul de premier al lui Ludovic Orban, este fiul bancherului Marinel Burduja (ex-vicepreședinte Bancorex). Tatăl său e membru în Consiliul de Administrație al ALRO SA, unul dintre cei mai mari consumatori de energie din România. ALRO SA a fost fondată de un oligarh rus.

De notat că toate aceste nume sunt variante de lucru discutate în interiorul PNL. Decizia finală privind numele viitorilor miniștri e luată în ședința de azi a Biroului Politic Național al PNL, programată la ora 16.00 la Camera Deputaților.

Sursa foto: Inquam Photos / George Călin

Comentarii

  1. Cu Securitatea Inainte ! Mai ales Sebi e uns cu toate Alifiile, s-au bagat bani multi in curul lui. Ii se zice ‘Asul’ printre Adepti.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *