Salonul auto de la Beijing, folosit de mulți producători ca rampă de lansare, a fost amânat din cauza unei noi explozii a infectărilor cu coronavirus (surse)

Redacția mart. 25, 2022 0 comentarii
toyota

Organizatorii salonului auto de la Beijing, care era programat să aibă loc la sfârșitul lunii aprilie, au amânat evenimentul din cauza unei explozii de infectări cu virusul COVID-19 în China, au declarat pentru Reuters persoane familiare cu problema.

Auto China, organizatorii evenimentului, nu a decis încă o nouă dată, au spus sursele, refuzând să fie identificate, deoarece informația nu era încă publică.

China se luptă cu cel mai mare val de cazuri de COVID-19 transmise local, de când a conținut focarul inițial centrat pe Wuhan în 2020 și mai multe provincii au implementat controale de circulație.

Târgul de pe cea mai mare piață auto din lume alternează în fiecare an între Beijing și Shanghai.

În mod tradițional, atrage atât producătorii auto internaționali, cât și autohtoni, inclusiv Volkswagen, Toyota și Geely și este adesea folosit ca rampă de lansare pentru a anunța noi produse.

Salonul auto de la Beijing a fost, de asemenea, amânat în 2020 până în luna septembrie a acelui an, din aprilie, din cauza infecțiilor cu coronavirus.

Sursa foto: Salonul auto Beijing

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *