T-Mobile a revizuit numărul clienţilor ale căror date personale au fost furate de hackeri la peste 53 de milioane

G4Media aug. 21, 2021 0 comentarii
hackeri Pete Linforth atac cibernetic cybersecurity wirelles

Operatorul american de comunicaţii mobile T-Mobile a anunţat, vineri, că investigaţia legată de hackerii care au accesat date personale ale clienţilor a scos la iveală că alţi 5,3 milioane de clienţi sunt afectaţi de furt, numărul total al acestora depăşind 53 de milioane de persoane, transmite Reuters.

Al treilea mare operator wirelless din Statele Unite a anunţat în această săptămână că datele a peste 40 de milioane de foşti şi viitori clienţi au fost furate, alături de datele a 7,8 milioane de clienţi existenţi ai serviciilor sale de comunicații mobile.

În ultima sa actualizare, care a survenit după ce Comisie Federală pentru Comunicaţii (FCC) a Statelor Unite a deschis o investigaţie, T-Mobile a dezvăluit că a identificat alţi 5,3 milioane de clienţi afectaţi de furtul de date, precum şi alte 667.000 de conturi ale unor foşti clienţi.

Datele includ adrese, date de naştere şi numere de telefon, potrivit companiei, care a adăugat că nu are in formaţii că ar fi fost accesate informaţii financiare, precum cardurile de credit sau datele referitoare la plăţi.

sursa: News.ro, sursa foto: Pixabay/ Pete Linforth

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *