Telekom Romania Mobile a înregistrat venituri mai mici și o creștere a bazei de clienți în primele trei luni ale anului 2023

telekom

Telekom Romania Mobile, subsidiară indirectă a Deutsche Telekom, a anunțat că veniturile totale ale companiei de telecomunicații au înregistrat o scădere de 2% pe an în primele trei luni din 2023, la 69 milioane de euro, potrivit unui comunicat de presă al companiei, citat de SeeNews.com.

La finalul primului trimestru din 2023, baza de clienți a Telekom Romania a totalizat 4,06 milioane de clienți, în creștere cu 6,3% față de anul anterior și marcând al șaselea trimestru consecutiv în care înregistrează o creștere anuală. Compania avea 1,86 milioane de abonați, în creștere anuală de 6,2%, și 2,21 milioane de utilizatori prepaid, în creștere cu 6,4% pe an.

Compania a anunțat că profitul său ajustat înainte de dobânzi, taxe, depreciere și amortizare (EBITDA) s-a situat la 3,5 milioane de euro (3,9 milioane de dolari) în primele trei luni din 2023, rămânând relativ stabil de la an la an.

În 2022, EBITDA Telekom Romania Mobile a crescut cu 25% față de anul precedent, la 38 de milioane de euro. În 2021, Hellenic Telecommunications Organization (OTE) din Grecia a cumpărat Telekom Mobile Romania de la compania mamă de atunci, Telekom Communications Romania.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *