Topul celor mai populare branduri de adidași din lume/ Vânzările de pantofi sport sunt estimate să crească la aproape 100 miliarde dolari până în 2028

Nike

Piaţa de încălţăminte sport a ajuns la o valoare de 75 miliarde dolari, iar potrivit estimărilor Statista Market Insights vânzările de pantofi sport ar putea ajunge 100 miliarde dolari până în 2028.

Cu o cotă de piață estimată la 18%, Nike este clar numărul unu în peisajul global al adidașilor. Totuși, această cifră subestimează dominația Nike în acest joc, deoarece atât marca Jordan, aflată pe locul al doilea, cât și Converse, aflată pe locul al șaptelea, sunt de asemenea deținute de gigantul de îmbrăcăminte sportivă din Beaverton, Oregon.

Skechers și Vans sunt următoarele companii în top, cu o cotă de piață de 7%, urmate de Moonstar (cota de piață 5%) și Converse și New Balance (ambele cu o cotă de piață de 4%).

Adidasi
Sursă: Statista

Comentarii

  1. @Redactia ar trebui sa stie ca titlul e gresit: adidasi este cuvantul ales dintr-o eroare ce o gasesc cel putin copilareasca. Reprezinta totusi o marca.
    In schimb “incaltaminte ptr sport” e cu mult mai bine sa fie folosit, nicidecum “pantofi de sport”.
    Rog corectati ca va faceti de ras…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *