Transportatorul fluvial Transport Trade Services cumpără terminalul Decirom din Portul Constanța. Consiliul Concurenței a aprobat tranzacția

Transport Trade Services, TTS Foto: BVB, Facebook

Transportatorul fluvial Transport Trade Services cumpără terminalul Decirom din Portul Constanța, după ce Consiliul Concurenței a aprobat tranzacția, arată un anunț al TTS la Bursa de Valori București (BVB).

Conform ZF, tranzacția se ridică la 22 milioane de euro.

Decirom SA Constanța este o companie cu o activitate de peste 70 de ani în portul Constanța în domeniul operării și depozitării de mărfuri vrac solid și dispune de capacități de operare complementare capacităților operate de grupul TTS în portul Constanța.

Analize Economedia

MixCollage-21-Dec-2024-07-15-PM-1798
economie 2024
grafic crestere dreamstime
tranzactii calcula fuziuni
locuinta constructii bricolaj
salariu, bani, lei
turcia, ankara, steag, flag, drapel, istanbul, alegeri
bani, lei, bancnote, cash, numerar
bursa, indice bursier, investitii, scadere, grafic
bursa, indice bursier, investitii, scadere, grafic
inflatie bani echilibru balanta
la veterinar
camioane UMB autostrazi
Donald Trump
Colaj bani lei Marcel Ciolacu
Bani, investitie, economii
Marcel Ciolacu, premier
Incredere
constructii, locuințe, bloc, muncitori, șantier
cristian mihai ciolacu, nepotul premierului
Emil Boc, Sorin Grindeanu
Ministerul Energiei Sursa foto Peter Szijjarto
tbb foto event
productie, fabrica
Donald Trump, Trumponomics
euro, moneda, bancnote, bani
bani, finante, lei, financiar, deficit
Mugur Isarescu, guverantorul BNR
Azomures
inflatie bani echilibru balanta

Compania este deţinută în proporţie de 43,39% de Fortaletza Management SRL, companie controlată de Vincente Jose Antonio Perez, respectiv în proporţie de 42,5% de Roumanie Industries Ciments Offshore SAL din Liban. Din acţionariat mai fac parte compania spaniolă Rotracsa (13,6%) şi Black Sea Invest Company (0,4%), controlată la rândul ei tot de Fortaletza Management, conform Termene.ro.

Decirom a avut în 2022 afaceri de 42,6 milioane lei, cu 59% mai mari decât în 2021 și un profit net de 8,35 milioane lei, în creștere cu 317% față 2021. Compania are 73 de angajați.

Compania TTS este controlată de omul de afaceri Mircea Mihăilescu. TTS este principalul acționar al Companiei de Navigație Fluvială Română (CNFR) Navrom Galați, operatorul de transport de pasageri și mărfuri din Delta Dunării.

TTS mai controlează și următoarele companii: TTS Operator (Constanța), Canopus Star (Constanța), Trans Europa Port (Galați), Cernavodă Shipyard (Cernavodă), Bunker Trade Logistic (Constanța), TTS (Transport Trade Services) GmbH (Viena, Austria), Cargorom Trans bvba (Antwerp, Belgia), Agrimol Trade (București), Transterminal (Chișinău, Moldova).

TTS a avut în 2022 afaceri de 656 milioane lei, în creștere cu 65% față de 2021, și un profit net de 81,18 milioane lei, în creștere cu 148% față de anul anterior.

Urmărește mai jos producțiile video ale Economedia:

Comentarii

  1. La cate jafuri uriase la drumul mare s au facut in colonia asta ue-nato, inca unul muc e bagatela. Ganditi va doar la OMV, CSG, Santierele Navale, pamantul vandut de la Insula Mare si multe altele nenumarate. Acum urmeaza portul Constanța. Pe bucati

Comments are closed.

Comentarii

Pentru a posta un comentariu, trebuie să te Înregistrezi sau să te Autentifici.